Hvofor

HVEM ER VI

Du kendte os måske tidligere som EasyCarWash, firmaet, der udførte bilvask ”on location” for store danske virksomheder. Som årene er gået, har vi langsomt udvidet vores forretningsområde til at indbefatte andre områder inden for bilpleje.
Nu har vi officielt taget skridtet og ændret vores navn til EasyCarCare, da det bedre dækker det arbejde vi udfører. Vi har dog bibeholdt vores mantra, nemlig bilpleje der hvor du er og nu udvidet det til også at indbefatte andre services inden for bilpleje.

80% af vores kunder er erhvervsvirksomheder, som benytter vores services.
De fleste af vores kunder er abonnementskunder, hvor vi plejer og servicerer deres bilflåde med et fast tidsinterval. I takt med, at vi råder over et voksende antal udkørende servicebiler, er vi i det sidste år begyndt at servicere et voksende antal privatkunder. Begrebet erhvervs- og privatkunder smelter dog lidt sammen, da vi ofte udfører bilpleje hos en virksomhed, mens kunderne og medarbejderne er på

området med deres egne biler. Vi tilbyder derfor også medarbejderordninger for flere virksomheder, hvor medarbejderne får udført vask mv. af egne biler for egen regning.

Vi er en lydhør virksomhed, som lytter til vores kunder og gennem konstant produktudvikling og implementering af moderne teknologi, søger vi konstant at forbedre vores produkter, således at vores kunder fortsætter med at være tilfredse! Vi er fysisk beliggende i Brøndby og Hillerød, hvorfra vi styrer slagets gang. På Kornmarksvej 10, 2605 Brøndby, har vi naturligvis også en klargøringshal, hvor vi udfører hele vores pallette af bilpleje og – services. Alt i mens kunderne kan nyde en kop kaffe og trådløs internet i vores loungeområde.

EasyCarCare leverer kort og godt – Bilpleje, der hvor du er! Det skal være nemt og bekvemt at få vasket og serviceret bilen, få skiftet sommer- om til vinterhjul,
få rengjort kabinen eller få vinterklargjort f.eks. gummilister og dørlåse, så derfor udfører vi stort set altid vores arbejde ude hos dig.
Vi arbejder ud fra fire grundprincipper i vores bestræbelser på at levere de rigtige bilplejeprodukter og –services til dig – om du er privat eller virksomhed.

   User customization

Alle vore medarbejdere gennemgår en grundig uddannelse, så du kan være sikker på, at vores medarbejdere efterlever vores høje krav til kvalitet, mindst mulig spild og størst mulig hensyntagen til miljøet.

I forbindelse med bilpleje, er det vores holdning at basis for en velplejet bil er en ren bil. Derfor inkluderer alle vores produkter en bilvask i en eller anden form. Skifter vi dine hjul eller udbedrer et stenslag, så bliver din bil vasket samtidig.

   Nemt og bekvemt

Det skal være nemt og bekvemt for dig at være kunde hos EasyCarCare. Fra at forstå vores produkter og services, over at bestille dem på hjemmesiden til at få plejet din bil. Hvad enten du skal have skiftet fra sommer- til vinterhjul hjemme i carporten, eller dit firma skal have vasket hele bilparken på parkeringspladsen. Når først du har bestilt, behøver du næsten ikke at gøre andet end at sørge for at din bil holder på det aftalte sted til den aftalte tid. Vi klarer resten. Vores EasyCarCare-biler er udstyret med alt, hvad vi behøver for at pleje din bil. Vi har hverken behov for adgang til strøm eller vand.

   Gennemsigtigt

Tilfredse kunder er glade kunder. Vi gør meget ud af, at der er overensstemmelse mellem, hvad du som kunde kan forvente, og det vi leverer. Vi giver igennem detaljerede produktbeskrivelser dig som kunde mulighed for at se præcist, hvad vores produkter indeholder samt hvad prisen er. Der er ingen skjulte gebyrer, eller tomme marketingfloskler – og du behøver ikke ringe og spørge, hvad et standardprodukt koster, for det der bestilles, er det der leveres til den aftalte kvalitet og til den aftale pris.

   Miljørigtigt

Hos EasyCarCare tænker vi på miljøet i alt, hvad vi gør. Fra minimering af CO2-udslip, brug af miljørigtige produkter samt minimering af vandforbrug i forbindelse med vask og pleje af din bil.
Vi vasker biler med vores egenproducerede kalkfrie vand, og bruger ikke autoshampoo, miljøfarlige eller skadelige kemikalier. Med vores vaskeproces minimerer vi vandforbruget. Eksempelvis anvender EasyCarCare maksimalt 45 liter vand pr. vask – hvor der ved en almindelig bilvask på ”tanken” anvendes omkring 150 Liter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *