BILVASK

BILVASK

EasyCarCare er bilpleje “on location”. Det betyder, at du ikke selv behøver bruge hverken tid eller energi på at vaske og renholde din bil.


Hvorfor ikke udnytte tiden optimalt, når din bil alligevel holder parkeret? Hør nærmere om vores bilplejeordning til både privat- og firmabiler, hos EasyCarCare Tlf.: 702 03 702. EasyCarCare tilbyder 3 standardprodukter: Basis, Duo og Klargøring. Fælles for alle vores produkter er, at både service og standard er pletfri, det er så nemt, som det kan blive.


EasyCarCare´s koncept er at tilbyde firmaer og private et tidsbesparende, effektivt og skånsomt alternativ til vaskehaller. Der bruges ikke nær så meget vand, og du sparer tiden i vaskehallen. Din bil kan også bedre lide en håndvask. Du undgår nemlig en ridset bil med kalkpletter, og en afsluttende håndpolering med vådvoks er også langt mere effektiv og beskyttende end vaskehallens ditto.


”Vi bruger håndkraft i stedet for sæbe, kemikalier og mekanik. Resultatet af en professionel håndvask kan virkelig ses i forhold til alternativerne.”


Vores vand har været igennem en omv