Om EasyCarCare

OM EASYCARCARE

BILPLEJE, DER HVOR DU ER

HVEM ER VI?

80% af vores kunder er erhvervsvirksomheder, som benytter vores services

Du kendte os måske tidligere som EasyCarWash, firmaet, der udførte bilvask ”on location” for store danske virksomheder. Som årene er gået, har vi langsomt udvidet vores forretningsområde til at indbefatte andre områder inden for bilpleje.

Nu har vi officielt taget skridtet og ændret vores navn til EasyCarCare, da det bedre dækker det arbejde vi udfører. Vi har dog bibeholdt vores mantra, nemlig ”bilpleje, der hvor du er” og nu udvidet det til også at indbefatte andre produkter inden for bilpleje.

De fleste af vores kunder er abonnementskunder, hvor vi plejer og servicerer deres bilflåde med et fast tidsinterval. I takt med, at vi råder over et voksende antal udkørende servicebiler, er vi i det sidste år begyndt at servicere et voksende antal privatkunder. Begrebet erhvervs- og privatkunder smelter dog lidt sammen, da vi ofte udfører bilpleje hos en virksomhed, mens kunderne og medarbejderne er på

området med deres egne biler. Vi tilbyder derfor også medarbejderordninger for flere virksomheder, hvor medarbejderne får udført vask mv. af egne biler for egen regning.

Vi er en lydhør virksomhed, som lytter til vores kunder og gennem konstant produktudvikling og implementering af moderne teknologi, søger vi hele tiden at forbedre vores produkter, således at vores kunder fortsætter med at være tilfredse! Vi er fysisk beliggende i Brøndby, hvorfra vi styrer slagets gang. På Kornmarksvej 10, 2605 Brøndby har vi naturligvis en klargøringshal, hvor vi udfører hele vores pallette af bilpleje og – services. Alt i mens kunderne kan nyde en kop kaffe og trådløs internet i vores loungeområde.