FAQ

Er din bil blevet mat i lakken ? Kan du se ”spindelvæv” eller svirvelmærker hen over lakken på bilen? Er der mærker efter fugleklatter? Så skal du måske have poleret din bil hos os.

At få poleret sin bil, er ikke kun et spørgsmål om at “shine” sin bil op, det er en grundig måde, hvorpå man kan bevare eller forlænge levetid,farve og dybde i lakken. Tit og ofte bliver begreberne polering og voksning blandet grundigt sammen, forskellen er stor.

Polering af bilen fjerner snavs, fedt, småridser og skrabemærker fra lakkens overflade. Polering indbefatter brug af let, medium eller hårdt slibende midler, alt efter lakkens stand. Bilen poleres typisk flere gange og afslutningsvis bruges specielle skumskiver til fjernelse af eventuelle svirvelmærker, således at der ikke efterlades nogle hologrammer på lakken. Efter en polering er det meget vigtigt at give bilen voks, eftersom lakken står ubeskyttet.

Voks kommer i mange afskygninger og er et “ikke slibende” produkt, som giver overfladen en god beskyttelse.

Vi bruger kun professionelle produkter fra kvalitetsleverandører. Selvom voks er godt for beskyttelse af lakken på din bil, er det også meget vigtigt at lakken er ren og renset inden der påføres voks. Voks forsegler mod snavs og urenheder (fjerner dem ikke). Derfor kan lakken på en bil der er blevet vokset, men ikke poleret, over tid fremstå falmet og kedelig. Dette kan en polering helt sikkert rette op.

Ved salg af din bil, hjælper det helt klart med til at få en god pris, når lakken fremstår velplejet, og uden ridser. Hvordan ser din bil ud?

Bestil en polering med det samme via vores hjemmeside eller ring til os hvis du har yderligere spørgsmål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *