Xellia

Xellia.jpg

[KGVID poster=”https://easycarcare.dk/wp-content/uploads/2014/11/Hjulskift_thumb63.jpg” width=”358″ height=”201″]https://easycarcare.dk/wp-content/uploads/2014/10/Hjulskift.mp4[/KGVID]

Velkommen til Xellia’s bestillingsside for køb af bilplejeservice hos EasyCarCare. Tilbuddet gælder for alle medarbejdere som arbejder hos Xellia.
EasyCarCare’s koncept er kort og godt “bilpleje der hvor du er”.

EasyCarCare kommer hver fjerde tirsdag kl. 08.00 til 14.00 og servicerer jeres biler i henhold til jeres ønsker. Vi udfører bilvask samt hjulskift. De præcise datoer kan ses når I booker en tid.

Indtast blot dit registeringsnummer nedenfor og tryk bestil. Er du, eller har du været, kunde hos os før, finder vi dine data frem i forbindelse med din bestilling. Det har aldrig været lettere! Kan du ikke huske dit registeringsnummer kan du blot klikke “Bestil” og fortsætte bestillingen.Den valgte service bliver udført på det valgte tidspunkt. Af hensyn til vores planlægning beder vi dig, i det omfang det er muligt, at booke først ledige tid i booking kalenderen. I tilfælde af “huller” i programmet vil vi, hvis din bil alligevel er tilstede, servicere den tidligere end den er booket.

NYHED

NU KAN DU OGSÅ KØBE DÆK OG FÆLGE GENNEM OS TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER. KLIK BLOT PÅ LINKET “SHOP” I TOPPEN AF SKÆRMEN. SÅ KOMMER VI NATURLIGVIS OGSÅ UD TIL JER OG MONTERER! BEMÆRK AT VI SOM NOGET NYT OGSÅ UDFØRER DÆKSKIFTE SAMT AFBALANCERING AF HJUL UDE HOS JER. BESTILLING FUNGERER PÅ SAMME VIS SOM VORES ØVRIGE PRODUKTER.

Praktik: Du kan aflevere din nøgle i receptionen eller en af vores folk på stedet – gerne med indikation af dit navn og bilens registreringsnummer.
Husk at hvis du har bestilt en basis eller solo vask behøver du IKKE aflevere din nøgle. Bilen skal parkeres ved xx.
Du får en SMS når din bil er færdig, og herefter kan du afhente din bilnøgle der hvor vi står. Alternativt afleverer vi dine nøgler tilbage i receptionen når vi er færdige med alle biler.

bilvask, stenslag & hjulskift


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *