PFA Jylland

pfa-logo-300x114

[KGVID poster=”https://easycarcare.dk/wp-content/uploads/2014/11/Hjulskift_thumb63.jpg” width=”358″ height=”201″]https://easycarcare.dk/wp-content/uploads/2014/10/Hjulskift.mp4[/KGVID]

Velkommen til PFA’s bestillingsside for køb af bilplejeservice hos EasyCarCare. Tilbuddet gælder for alle medarbejdere som arbejder hos PFA.
EasyCarCare’s koncept er kort og godt “bilpleje der hvor du er”.

EasyCarCare kommer til PFA KBH hver fredag kl. 08.00 til 15.30 og servicerer jeres biler i henhold til jeres ønsker. Vi udfører bilvask samt hjulskift fra vinter- til sommerdæk. De præcise datoer kan ses når I booker en tid.
EasyCarCare kommer til PFA Århus d. 31/10 kl. 8.00 og udfører hjulskift.
EasyCarCare kommer til PFA Vejle d. 11/11 kl. 8.00 og udfører hjulskift.

Du skal blot klikke “Bestil” på den service og dato du ønsker, og udfylde bestillingsformularen, Den valgte service bliver udført på det valgte tidspunkt. Af hensyn til vores planlægning beder vi dig, i det omfang det er muligt, at booke først ledige tid i booking kalenderen. I tilfælde af “huller” i programmet vil vi, hvis din bil alligevel er tilstede, servicere den tidligere end den er booket.
Du kan læse mere om vores produkter på vores hjemmeside www.easycarcare.dk eller ringe til os på 702 03 702

Praktik: Du kan aflevere din nøgle i receptionen eller en af vores folk på stedet – gerne med indikation af dit navn og bilens registreringsnummer.
Husk at hvis du har bestilt en basis eller solo vask behøver du IKKE aflevere din nøgle. Bilen skal parkeres ved xx.
Du får en SMS når din bil er færdig, og herefter kan du afhente din bilnøgle der hvor vi står. Alternativt afleverer vi dine nøgler tilbage i receptionen når vi er færdige med alle biler.