Kvindernes Bilmagasin

Kvindernes Bilmagasin

[KGVID poster=”https://easycarcare.dk/wp-content/uploads/2014/11/Hjulskift_thumb63.jpg” width=”358″ height=”201″]https://easycarcare.dk/wp-content/uploads/2014/10/Hjulskift.mp4[/KGVID]

Velkommen til Kvindernes Bilmagasins bestillingsside for køb af bilplejeservice hos EasyCarCare. Tilbuddene gælder for alle læsere af Kvindernes Bilmagasin.
EasyCarCare’s koncept er kort og godt: “bilpleje dér hvor du er”.

EasyCarCare kommer ud til dig og udfører bilpleje services i henhold til dine ønsker. Vi udfører bilvask, stenslagsreparationer samt hjulskift fra vinter- til sommerdæk. De præcise ledige datoer kan ses når du booker en tid.

Du skal blot klikke “bestil” på den service og dato du ønsker, og udfylde bestillingsformularen, Den valgte service bliver udført på det valgte tidspunkt. Af hensyn til vores planlægning beder vi dig, i det omfang det er muligt, at booke først ledige tid i booking kalenderen. I tilfælde af “huller” i programmet vil vi, hvis din bil alligevel er tilstede, servicere den tidligere end den er booket.

Indtast blot dit registreringsnummer nedenfor og tryk bestil. Er du, eller har du været, kunde hos os før, finder vi dine data frem i forbindelse med din bestilling. Det har aldrig været lettere! Kan du ikke huske dit registreringsnummer kan du blot klikke “bestil” og fortsætte bestillingen.

Praktik:

bilvask, stenslag & hjulskift


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *