IBM

2000px-IBM_logo.svg_.png

[KGVID poster=”https://easycarcare.dk/wp-content/uploads/2014/11/Hjulskift_thumb63.jpg” width=”358″ height=”201″]https://easycarcare.dk/wp-content/uploads/2014/10/Hjulskift.mp4[/KGVID]

Velkommen til IBM’s bestillingsside for køb af bilplejeservice hos EasyCarCare. Tilbuddet gælder for alle medarbejdere som arbejder hos IBM.
EasyCarCare’s koncept er kort og godt “bilpleje der hvor du er”.

EasyCarCare kommer hver anden mandag kl. 08.00 til 12.30 og servicerer jeres biler i henhold til jeres ønsker. Vi udfører bilvask, stenslagsreparationer samt hjulskift fra vinter- til sommerdæk. De præcise datoer kan ses når I booker en tid.

Du skal blot klikke “Bestil” på den service og dato du ønsker, og udfylde bestillingsformularen, Den valgte service bliver udført på det valgte tidspunkt. Af hensyn til vores planlægning beder vi dig, i det omfang det er muligt, at booke først ledige tid i booking kalenderen. I tilfælde af “huller” i programmet vil vi, hvis din bil alligevel er tilstede, servicere den tidligere end den er booket.

Indtast bilens registreringsnummer og tryk bestil.
Er du, eller har du været, kunde hos os før, finder vi dine data frem i forbindelse med din bestilling.
Det har aldrig været lettere!

NYHED

NU KAN DU OGSÅ KØBE DÆK OG FÆLGE GENNEM OS TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER. KLIK BLOT PÅ LINKET “SHOP” I TOPPEN AF SKÆRMEN. SÅ KOMMER VI NATURLIGVIS OGSÅ UD TIL JER OG MONTERER! BEMÆRK AT VI SOM NOGET NYT OGSÅ UDFØRER DÆKSKIFTE SAMT AFBALANCERING AF HJUL UDE HOS JER. BESTILLING FUNGERER PÅ SAMME VIS SOM VORES ØVRIGE PRODUKTER.

Praktik: Du kan aflevere din nøgle i receptionen eller til en af vores folk på stedet – gerne med indikation af dit navn og bilens registreringsnummer.
Husk at hvis du har bestilt en basis eller solo vask behøver du IKKE aflevere din nøgle. Bilen skal parkeres ved xx.
Du får en SMS når din bil er færdig, og herefter kan du afhente din bilnøgle der hvor vi står. Alternativt afleverer vi dine nøgler tilbage i receptionen når vi er færdige med alle biler.

bilvask, stenslag & hjulskift


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *