Dong

DONG ENERGY

Velkommen til DOng’s bestillingsside for køb af bilplejeservice hos EasyCarCare. Tilbuddet gælder for alle medarbejdere hos Arrow.
EasyCarCare’s koncept er kort og godt “bilpleje der hvor du er”.

EasyCarCare kommer hver xxxdag kl. xx.xx til Dong Gentofte og servicerer jeres biler i henhold til jeres ønsker. Vi udfører bilvask, stenslagsreparationer samt hjulskift fra vinter- til sommerdæk. De præcise datoer kan ses når I booker en tid.

Du skal blot klikke “Bestil” på den service og dato du ønsker, og udfylde bestillingsformularen, Den valgte service bliver udført på det valgte tidspunkt. Af hensyn til vores planlægning beder vi dig, i det omfang det er muligt, at booke først ledige tid i booking kalenderen. I tilfælde af “huller” i programmet vil vi, hvis din bil alligevel er tilstede, servicere den tidligere end den er booket. Du kan læse mere om vores produkter på vores hjemmeside www.easycarcare.dk eller ringe til os på 702 03 702
Indtast blot dit registreringsnummer nedenfor og tryk bestil. Er du, eller har du været, kunde hos os før, finder vi dine data frem i forbindelse med din bestilling. Det har aldrig været lettere! Kan du ikke huske dit registreringsnummer kan du blot klikke “Bestil” og fortsætte bestillingen.


Praktik

u kan aflevere din nøgle i receptionen eller en af